Skip to main content

Over Ratio Bewind

Ons kantoor is een samenwerkingsverband tussen Charlotte Verhulst en Marian Meijs en is voornamelijk actief in de regio Eindhoven-Den Bosch.

Nadat we uw situatie en achtergrond nauwkeurig hebben bekeken, zullen we weldoordachte beslissingen nemen die gebaseerd zijn op de ratio. De vicieuze cirkel van onrust en stress door instabiele financiën wordt zo doorbroken. Dit komt terug in onze bedrijfsnaam en ons logo; het onderbroken oneindigheidsteken.

Charlotte

Linked In

charlotte ratio bewind

“Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg heb ik jarenlang in binnen- en buitenland gewerkt. Het werken met mensen met een verschillende culturele en sociale achtergrond heb ik altijd als heel inspirerend ervaren.

In mijn vorige werkzaamheden heb ik cliënten en collega’s gecoacht op veranderingen in hun omgeving. Het doorbreken van de weerstand tegen verandering vraagt veel inlevingsvermogen, flexibiliteit en volharding. Dit zijn elementen die ik iedere dag toepas in mijn werk als bewindvoerder.

Ik ben tevens altijd maatschappelijk betrokken, onder meer door vrijwilligerswerk voor Stichting Humanitas. Door mijn ruime werkervaring heb ik geleerd mensgericht te werken en te opereren. Ik zet mij graag in voor mensen die kwetsbaar zijn door hun financiële situatie.

Wij zijn een kleinschalig kantoor en kiezen voor een duidelijke aanpak, door heldere afspraken met u te maken. Wederzijds vertrouwen is de basis voor onze samenwerking.”

Marian

Linked In

marian ratio bewind

“Veel mensen zijn niet in staat om op financieel gebied de juiste keuzes te maken. Door het blijven denken in oplossingen help ik hen met lastige vraagstukken, daar ligt mijn kracht. Door het verminderen van de onrust neemt de kwaliteit van leven toe, dat is voor mij een belangrijke drijfveer om dit werk te doen.

Na mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening heb ik vijftien jaar gewerkt in de hulpverlening. Ik heb ruime ervaring in de verslavingszorg en met het werken binnen juridische kaders als senior reclasseringswerker. Ik heb mijn kennis en ervaring opgedaan in het werken met licht verstandelijk beperkte cliënten en de doelgroep van jongvolwassenen. Aanvullend heb ik de opleiding Beschermingsbewindvoerder en beheer gedaan.

Ik ben een enthousiast persoon die doelgericht te werk gaat. Mijn communicatieve vaardigheden en gedrevenheid komen goed van pas bij het inspireren en motiveren van cliënten en samenwerkingspartners. Dat gecombineerd met een creatieve en flexibele instelling maakt mij een prettige bewindvoerder.”